Over ons

Wie zijn wij

foto goedhart

Wij zijn een dynamisch advieskantoor op het gebied van Financiele Planning, verzekeringen, hypotheken, financiën en pensioen. Aangezien wij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! U bent onze opdrachtgever en niet de verzekeringsmaatschappijen of banken.

Wij staan voor onafhankelijkheid, deskundigheid, kwaliteit en toegevoegde waarde. Ontbreekt het u aan tijd en zin om voldoende aandacht aan uw persoonlijke financiën te besteden? Dan bent u bij ons aan juiste adres. Wij adviseren en begeleiden ondernemers en particulieren bij het organiseren en inrichten van hun persoonlijke financiën. Met name voor het MKB zijn wij gespecialiseerd in de advisering van ondernemers en hun onderneming. Onze doelstelling is dat u zeker niet teveel betaalt, maar dat u het wel goed geregeld heeft en dit alles door een voor u op maat gemaakt persoonlijk advies. We maken keuzemogelijkheden inzichtelijker, maken zelf voorstellen en desgewenst beoordelen wij voor u voorstellen van adviseurs en financiële dienstverleners. Goedhart Finance biedt u een complete dienstverlening die u in staat stelt uw persoonlijke en zakelijke financiën perfect op orde te krijgen en te houden.

Via deze internetsite trachten wij voor u inzichtelijk te maken wat de mogelijkheden voor u van onze dienstverlening zijn. Echter deze site geeft zeker niet alle mogelijkheden weer. Hebt u aanvullende vragen of verdere informatie nodig, neem dan gerust even contact met ons op.

Dat is de kracht van een financieel adviseur, ontdek het zelf!